Det siger andre

Andreas er 19 år og i lære som mekaniker…

“Jeg har lært nogle strategier til, hvordan jeg kan løse forskellige matematiske opgaver – og det kan jeg bruge i min hverdag. Og nu tør jeg gøre det. Trine er god til at få en til at tro på sig selv – og til at være mere nysgerrig. Et forløb med MatematikBoost og Trine styrker selvtilliden og matematikken.”

Lara fra 7. klasse… 

“Min mor valgte, at jeg skulle have et MatematikBoost. Trine er god til at forklare det på en anden måde, hvis man ikke lige forstår det. Jeg har lært lidt fif, så det bliver nemmere.”

Mille, 13 år…

“MatematikBoost er sjovt og hyggeligt. Trine kan forklare tingene på en god måde. Jeg har lært at stole mere på mig selv i matematik.”

Jonas på 17 år arbejder hos en VVS Mester…

“Jeg valgte et MatematikBoost, fordi der var nogle ting, jeg ikke havde styr på, som var nødvendigt i min hverdag. Hele forskellen for mig har været, at Trine er god til at lære fra sig – og hun er behagelig at snakke med.”

Emilie, 9. klasse…

“Forskellen på før og efter et MatematikBoost er, at jeg tør springe ud i nye og ukendte opgaver. Det har givet mig mere selvtillid i skolen. Jeg er blevet bedre til matematik – og det kunne ses på min eksamenskarakter. Trine er dygtig til sit arbejde og til at “nå” os unge. Hos Trine er der ro. Mine forældre og jeg kan kun anbefale sådan et forløb.”

Karla, 8. klasse…

“Jeg har lært at komme bedre i gang med opgaverne. Jeg har nu mere tålmodighed og har måske fået et bedre overblik. Trine er god til at forklare ting, så man forstår det.”

Rasmus, 9. klasse… 

“Trine er en lærer, der har interesse i at lære mig matematik og kan forklare mig det på en god og forståelig måde. Trine er en meget dygtig og tålmodig person, jeg hurtigt følte mig tryg ved.” 

Martin Søgaard, lærer på Den Frie Lærerskole i Ollerup…

“Endnu engang tak for besøget – både de studerende og jeg var rigtigt glade for det! Til dagens afrunding snakkede vi meget om tillid, en positiv tone, at se det enkelte barn, om ro og om aldrig at give op på nogen. De studerende gav udtryk for at dit oplæg bandt mange emner og snakke fra mange af deres fag sammen, og at det var rart at høre det fra en der hver dag møder disse børn. Jeg kunne personligt rigtigt gode lide din ro og din positive udstråling, samt at du ikke nødvendigvis kom med klare definitioner, men tog udgangspunkt i dine erfaringer. Kunne godt lide det med ikke at putte eleverne i kasser, men mere fokusere på udvikling udfra udgangspunktet.”
 


Katrine, 9. klasse…

“Jeg valgte et MatematikBoost, fordi jeg hele min skolegang har haft lidt svært ved matematik. Nok fordi jeg gav for hurtigt op. Efter et MatematikBoost har jeg lært, at jeg er bedre, end jeg troede. Jeg kan mærke, at jeg nu har nemmere ved at læse og løse en opgave i skolen. Trine er god til at sætte sig ind i, hvilken person man er, og hvordan man tænker. Hun er god til at forklare, så jeg forstår – og så er hun tålmodig.

Julius, 6. klasse…

“Matematik er nu et af mine bedste fag. Inden jeg startede med et MatematikBoost, havde jeg ikke tro på, jeg kunne noget. Jeg har lært, at jeg sagtens kan finde ud af det, at jeg er god nok, og jeg er blevet bedre til at koncentrere mig.”

Marie, 8. klasse…

“Min mor foreslog MatematikBoost, fordi jeg ikke kunne forstå så meget i skolen. Det, der har gjort den største forskel, har været, at jeg deltager meget mere i matematik i skolen nu, og jeg føler mig mere sikker i mine beregninger. Jeg synes, Trine er god til at forklare, hun er en dygtig underviser og virkelig rar.”

Mia, 8. klasse…

“I 8. klasse blev matematik pludselig endnu mere svært. Og så fortalte mine forældre om MatematikBoost. Det har været rigtig fedt at have Trine, fordi hun er sød, venlig og tålmodig. Selvom jeg har fået forklaret en ting 3 gange, så gør hun det gerne 4. gang. Et MatematikBoost hjælper rigtig meget.”

Kathrine, 7. klasse…

“Den største forskel for mig har været, at jeg har lært at tro på mig selv – og at jeg kan en masse ting, som jeg ikke troede jeg kunne. Trine har motiveret mig rigtig meget, og det er jeg glad for. MatematikBoost er helt klart værd at prøve.” 

Anna, 4. klasse…

“Trine bliver ikke utålmodig, når jeg ikke kan finde ud af det og jeg kan spørge, ind til jeg har forstået.”

Sofie, 4. klasse…

“Jeg ville gerne have et MatematikBoost for at blive bedre og få hjælp til lektier. MatematikBoost er sjovt. Det er dejligt med ro til at koncentrere sig, så man når mere end i skolen.”

Emma, 8. klasse…

“Jeg synes MatematikBoost har gjort det nemmere at have matematik i skolen, og jeg synes nu, det er meget sjovere at have matematik. Trine er god til at finde ud af, hvad jeg har brug for. Trine har tålmodighed og er god til at forklare matematikken på forskellige måder, så jeg til sidst forstår det. Det bedste har været, at jeg er blevet bedre og tror mere på mig selv.” 

Laura, 4. klasse…

“Jeg har lært at forstå vinkler ordentligt, er blevet bedre til brøker og koordinatsystemet. Trine er god til at forstå mig, og hun fokuserer på det jeg har svært ved – så jeg lærer det. Trine er tålmodig x 3”

Christina, 9. klasse…

 “Jeg har haft et forløb på 10 gange, og det har givet mig troen på mig selv og større motivation. Jeg har fået større forståelse for at løse opgaver, og jeg får nu bedre resultater. Jeg vil klart anbefale andre et MatematikBoost hos Trine.”

Det her siger forældre…

★★★★★
Vi havde hyret Trine M. Lønfeldt til at undervise vores datter på 13, der helt var stået af på matematik. Hun havde gennem et par år opbygget en avation og gad ikke deltage, men var også frustreret over nederlagene det gav, i det daglige. Det hele forekom hende uforståeligt og ubrugeligt! Efter de første par timer med Trine, var en del ting allerede faldet på plads og Trines favnende og rosende tilgang, opbyggede over ti gange en meget større sikkerhed og interesse for faget. De konkrete eksempler, en mere visuel tilgang og evnen til at se, hvor de forskellige teknikker skulle bruges, gav hende virkelig meget. Det er stadig ikke et yndlingsfag, men det er ikke længere uoverskueligt og hun føler sig ikke længere “dårligere end de andre” – faktisk har hun flere gange kommet hjem og været i stand til at hjælpe eller forklare noget for nogen af de andre elever og DET har været stort for hende. Vores ubetingede anbefalinger af Trine herfra! Det er de bedste penge vi har givet ud i lang tid.

★★★★★
Trine er utrolig nærværende, pædagogisk og helt “på bølgelængde med de unge mennesker”. Hun formår at gøre matematikkens univers simpel og relevant, hun er tålmodig overfor min datter samtidig med at undervisningen er intens og givende! Hvad enten du har brug for redskaber til at forstå matematikken eller blot et boost til selvværdet, så er Trine den rette personlige underviser…det er 100% nærvær og et rigtig godt supplement til den traditionelle skolebaserede matematikundervisning.

★★★★★
Trine har en evne til at lytte til vores datter, der hvor hun er og bruge det i undervisningen. Vores datter fremstår for os med meget mere selvtillid og selvværd. Hun tør nu stille og roligt sige noget i skolen. Vores datter er glad og  tryg ved Trine, og hun tør være den, hun er. Jeg vil klart anbefale Trine til andre – og har allerede gjort det.

★★★★★
Vi kom hjem til en meget glad og opløftet ung dame, der er begyndt at få troen på egne evner – TAK Trine!

★★★★★
Vores datter er blevet rost, anerkendt og bekræftet i et område, hun absolut ikke elsker. Hun oplever nu små og store succeser, og det er fantastisk. Matematik er stadig svært, men hun er godt på vej, og det kan vi absolut tillægge dig æren for, Trine. Tak for at du har taget vores datter til dig på den måde, som I har jeres lektioner.

★★★★★
Vi valgte en MatematikBoost for at få nye pædagogiske indfaldsvinkler, da vi havde et barn, der var ked af det og følte sig dum.

Læs også den skønne historie om Karoline Due fra Lolland ved at klikke her.

Vil du læse flere anmeldelser af MatematikBoost, så finder du dem på facebook her.