Et simpelt trick der gør dig mentalt stærkere

… Og giver dig mere ro!

Vidste du, at du kan ændre din mentale tilstand, så den bliver mere optimistisk, positiv og i overskud? Ved (blot) at ændre på din krop? Alle følelser har et kropssprog.

Det handler om, at du kan øge testosteron-nivauet, så du bliver mere selvsikker og mindske dit cortisol-niveau, så du vil føle dig mindre stresset og derved mere afslappet!

I to minutter skal du indtage en powerfuld positur, som i videoen beskrives som high-power pose. Med den øvelse kan din krop ændre dit sind! Efter to minutter vil du rent faktisk føle dig mentalt stærkere.

Herunder er en 20 minutters TED talk fra Amy Cuddy, som fortæller om effekten af high-power pose.

Personligt bruger jeg engang i mellem power pose i forbindelse med, når jeg skal tale i en større gruppe eller hvis mit energiniveau og humør ikke er på toppen. Inden da finder jeg et privat sted (ofte et badeværelse!), hvor jeg kan indtage high-power pose i to minutter. Jeg gør derved min hjerne klar til at præstere bedst muligt, så jeg bedre kan klare den situation  jeg står i.

Det handler om at gøre sig selv stærk – ind til man lige pludselig naturligt er stærk i de situationer, der er svære for dig.

Jeg ønsker dig al det bedste til dine mundtlige og skriftlige eksamener. Og hvorfor ikke bruge dette simple trick, så du bliver mentalt stærkere, så du (muligvis) præsterer bedre?

Kh Trine M. Lønfeldt / Tlf. 2324 8627
Læreruddannet med linjefag i matematik samt Certificeret Lifecoach fra Sofia Manning